DIPPLE RESORT

Efter ett par nätter på hostelet var de dags att checka in på vårt hotell, Dipple resort. Beccas mamma plockade upp oss på förmiddagen och körde oss till vårt nya hem för en vecka! 
Vi träffade våran underbara vän en kort stund innan hon åkte till jobbet. 
Lisa och jag tog en promenad ner till stranden vid becca, där somnade jag så gott i solen. 

På kvällen satt vi tre ute i beccas "hus" på bakgården och snackade massa om vad som hänt i våra liv. När man inte setts på 6månader har man mycket att prata om allt. 

När helgen kom tog vi bilen och becca fick äntligen visat oss runt Byron. Vi roadtrippade runt hela dagen. Vi började med att stanna till på en lookout point, där såg man dalarna och man såg ut över byron. 


Vi körde vidare och nästa stopp blev ett vattenfall. Vi hade en väldans tur då vi var helt ensama där de första minutrarna. Becca sa att de annars brukar va väldigt myclet folk, speciellt på Lördagar. Vi badade, tog bilder och bara njöt. 




Torka te sig, tillbaka till bilen och vidare till nästa ställe vilket blev Bellina, en stad utanför Byron. Vi lunchade på Mc D. och sedan blev de shopping! Vi gick lösa på Kmart och target vilket är två billiga affärer med kläder, smink osv. 

jag investerade i bla. ett par skor för 5$=34kr och flippflopps för 4$=25kr.

In i bilen och vidare till Lissmor, en till liten stad, där stannade vi vid en sjö. Sjön var helt röd/brun då de va té vatten. Vatten ytan var oljig och man kände sig lika len som en bejbiskärt när man kom upp ur vattnet. 

Sista stoppet blev en till lookout point också en fin utsikt och en brown snale såg vi med!